Ru

Stri

Articole din lumea automobilelor si anvelopelor de automobile. Evaluari ale celor mai bune anvelope, stiri din Chișinau si Moldova.

Stiri din lumea auto

Am pregatit aceasta prezentare a anvelopelor pentru cei carora fraza „vine iarna” este un indemn de a actiona. Asadar, acesta este ratingul anvelopelor de iarna cu crampoane pentru automobile crossover si vehicule de teren 2018.

In ultimii 2 ani, piata auto din Moldova comparativ cu 2015-2016 a iesit din „stagnare”. Vanzarile totale au crescut cu aproape 30% fata de 2016.

Continental ContiWinterContact TS850 a fost desemnat de revista independenta britanica drept cea mai buna oferta de anvelope de iarna in ceea ce priveste calitatea superioara si cel mai bun pret.

Anul acesta compania de anvelope KAMA TIRES sarbatorește cea de-a 45-a aniversare. Prima anvelopa de la uzina de la Nizhnekamsk (Tatarstan) a fost produsa pe 29 aprilie 1973.

SUV-ul este un vehicul cu putere si fiabilitate mare. Iar componentele acestuia, inclusiv anvelopele, sunt selectate luand in considerare caracteristicile sale.

tazi va propun sa abordam o intrebare destul de importanta, si anume, ce confera unei anvelope caracteristicile si proprietatile sale distinctive?

Un indicator al atitudinii dvs. fata de siguranta si confort in timpul circulatiei sunt „pantofii” masinii dvs.

Cei doi giganti ai pietei auto internationale lucreaza impreuna de 20 de ani, dezvoltand cooperarea in toate directiile.

Altii se plang de protectoarele de calitate slaba. Dar, gandurile acestor soferi sunt practic aceleasi cu privire la astfel de modele ca: Matador MP 62 All Weather Evo, Lassa Multiways si Barum Quartaris 5. Sa le analizam mai jos.

Conform statisticilor, situatia cu accidentele rutiere din tara noastra este destul de dezamagitoare.

Discoverer AT3 XLT (AT3XLT) este o anvelopa 4 anotimpuri, durabila, pentru camioane usoare, potrivita pentru utilizare in regiuni cu conditii favorabile de iarna.

Este necesar sa aveti grija de schimbarea la timp a anvelopelor masinii dvs. inainte de venirea vremii reci.